• levertijd 1 a 2 werkdagen
  • Alleen bestellen via webshop

waarom Flawless Hair?

 

Onze kwaliteit

 

 


 

 

Flawless Hair extensions staat voor de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar. Omdat wij elke salon willen voorzien van hairextensions bieden wij twee verschillende kwaliteiten aan. 

Remy Hair EXTENSIONS

De term remy betekent de kenmerken van het haar en de fabricagemethode. Remy hair is het meest populaire type mensenhaar vanwege de goede kwaliteit en tegen betaalbare prijs. Remy hairextensions is niet hetzelfde als maagdelijk (virgin) menselijk haar. Het haar is verzameld van verschillende donoren en is eerder verwerkt door kleur of anderszins. Onze machine weft is 100% remy hair, double drawn en verkrijgbaar in 16 kleuren.

 

Virgin Hair EXTENSIONS

Virgin hair betekend dat het donor haar nooit eerder is gekleurd, gebleekt en/of gepermanent. Flawless Hair Ultra Thin Weft zijn van de allerhoogste kwaliteit op de markt. Onze Ultra Thin Weft zijn van 100% virgin hair. Het haar is kostbaarder maar gaat langer mee dan remy hair. Onze Ultra Thin weft is 100% virgin hair, double drawn en verkrijgbaar in 9 kleuren.

 

Daarnaast hebben al onze haren:

  • GEEN siliconen laag

Onze haren zijn niet bewerkt met een siliconen laag. Haren die dat wel hebben zal na een paar wasbeurten er droog en pluizg uitzien waarna je het eigenlijk niet meer kan gebruiken.

  •  GEEN synthetische toevoegingen 

Alle haren zijn 100% menselijk haar. Dus geen toevoegingen van syntetische haren.

  •  GEEN dunne punten

Alle haren zijn van aanzet tot punt van gelijke lengte waardoor het niet gaat pieken of springen. 

  •  GEEN snelle ontkleuring

De haren worden op een natuurlijke wijze ontkleurd waarbij geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Vooral bij blonde haren gaan hier weken overheen zodat dit op een zeer zorgvuldige wijze gedaan wordt. Je zult merken dat onze haren een lange levensduur hebben zonder kleur verlies.

 

''Flawless Hair is the best revenge"

 

 

 


 

 

Are you a Flawless PRO?

Flawless Hair kijkt graag mee met onze klanten. Hoe kunnen we jou omzet vergroten binnen jouw onderneming? Wij willen jou de beste kwaliteit haar aanbieden . 

Geen ervaring met hairextensions? Geen probleem wij komen graag vertellen hoe deze branche in elkaar steekt.

 

Ben je na het lezen enthousiast of nieuwsgierig geworden? Wil je graag een bezoek van onze accountmanager in jouw salon of heb je liever alle informatie digitaal? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

 

Hopelijk tot snel!